Korralik Fuel Belt ja SiSi taastusjoogid

Korralik Fuel Belt ja SiSi taastusjoogid

Eelmise aasta kuumade ilmadega suutsin kaks korda end joosta konditsiooni, kus vedeliku puudusest läks “pilt tasku”. 30 kraadises kuumuses 25 – 30 kilomeetrit ilma joogita joosta ei ole tark mõte. Mõlemal korral päästis mind Viimsi Lihapoe tore müüja, kes mind üles turgutas. Kuna minusugusele ilmselt ühest kogemusest oli vähe, siis loomulikult oli vaja see teine juurde hankida 🙂

Pudel seljakotis võib loomulikult jooksma minna, aga kui on kuum, siis on see sulaselgelt väga ebamugav. Ühel jooksjal on võimalus saada endale Fuel Belt. See on toode, mis on oma klassis maailma tipp. Eestlastest kasutab seda näiteks Marko Albert ja kindlasti nii veel mõnigi oma ala tipp. Kuigi hetkel on tunne, et suvi on kaugel, tasub selle nimel pingutada.

Teine kogemus, mille osaks eelmine aasta sain, oli taastumisprobleem. Kui treeningmahud saavutasid haripunkti, siis pidev väsimus tahtis “rajalt maha võtta”. Kaks toodet, mida ma kasutasin nii vähe kui võimalik, kuid samas nii palju kui vajalik, olid SiS REGO taastusjoogid ja pikal maal energiat andvad geelid. Kogu oma skepsise osas, mis ma toidulisanditest arvasin, sain aru, et nendest võib oluliselt rohkem abi olla, kui kahju. Organism on meil kõigil üks ja mõnikord vajab see abi. Ja maitsesid hästi.
(SiSi kohta võib Tartu treeningutel käijatele rääkida kindlasti ka Viljar.)

Ehk siis korralikul jooksjal peab olema korralik varustus. SIS Eesti loosib kõikide FB Jooksmise fännide vahel, kes jagavad oma kogemusi toidulisandite kasutamisest SIS FB lehel, 4 pudelit 500g SISi taastusjooki REGO. Kõikide infojagajate vahel läheb loosi Fuel Belt (R20 2 bottle).

REGOd loositakse välja 26.04, 28.04, 30.04 ja 2.05. Peaauhind läheb loosimisele 2.05. Kommentaari juurde panna märge “FB Jooksmine”.

See on väärt kraam ja olgem ausad, ei ole tegemist ka odavate toodetega. 500g pudelist REGOst ikka jätkub tükiks ajaks harrastusjooksjale ja vöö – see on aastateks. Ah jah, vöö värvi saab ka valida 🙂

Kiirelt tegudele – see võimalus on meile antud esimesena ja ainult nädalaks!

seo reseller