Millega või kellega jooksed Sina?

Millega või kellega jooksed Sina?

Eelmine nädal sain ma kõne raadiosaatest “Restart” ja paluti kommenteerida infotehnoloogilisi abivahendeid jooksjale.
Kuna minu infotehnoloogilisteks abivahenditeks on Garmini pulsikell ning Endomondo.com (mille mõlemaga olen ma väga rahul), siis selle baasil ka oma arvamust avaldasin.
Mis Teile abiks on? Mida Teie kasutate? Kuulake saadet ja kirjutage, mis on Teie head ja halvad kogemused. Mis on Teid aidanud ja mis on ainult segadust külvanud. Loomulikult on lubatud ka küsimine ja kui küsimused õhku jäävad, siis katsume leida õiged inimesed neile vastuseid andma.

Vallatuid nädalalõpu jooksukilomeetreid,

Jana

2 thoughts on “Millega või kellega jooksed Sina?

  1. Mina kasutan joostes ja rattaga sõites abivahendina Suunto T3-e ja treeningud login keskkonda http://www.heiaheia.com. Veebilahendustest on HeiaHeia senini ainuke, mida ma kasutanud olen, seega võrdlusmaterjal puudub. Kuna konkreetsel Suunto mudelil puudub arvutiga ühendamise võimalus, siis pean ma oma trennid käsitsi kirja panema. Siiani pole see mind aga veel segama hakanud. Kella valikuga olen ma rahul, kuigi tal puudub lisaseadmete (GPS, kadentsilugeja jms) tugi, siis minu vajadused rahuldab see täielikult. Arvestades asjaolu, et mulle meeldib enamasti üksi treenida, siis on mul meelelahutuse mõttes ka pleier kaasas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *